Especialistes del lloguer de plataformes elevadores per a múltiples sectors

Joysat

La nostra empresa

Joysat neix a partir de la necessitat i la manca de serveis tècnics per a la maquinària d’elevació dins del sector dels serveis, de la indústria i la construcció a la comarca del Bages.

Amb més de dotze anys d’experiència en el sector, disposem d’un equip de tècnics qualificats que solucionaran qualsevol mena d’incidència in situ o a les nostres instal·lacions, des d’on podrem resoldre problemes de mecànica i electrònica fins a problemes de planxa, passant per hidràulica, electrohidràulica o, fins i tot, electropneumàtica.

Recentment hem ampliat i renovat la nostra flota de vehicles i maquinària, disposant així d’una de les flotes de plataformes elevadores més gran de tota la zona de la Catalunya central.

Serveis que oferim

  • Realitzem manteniments preventius, manteniments anuals, revisions tècniques i reparacions.

  • Mantenim sempre una bona relació qualitat preu i treballem amb les millors marques del mercat, comprometent-nos perquè realment els nostres clients estiguin satisfets.

  • A més d’oferir serveis tècnics per a la maquinària d’elevació dins del sector dels serveis, som també un centre formador d’IPAF i formen operadors de màquines elevadores (CEMP).

Joysat
Joysat
Catàleg de maquinària
Els nostres serveis

Demani pressupost sense compromís!

Empleni el formulari de contacte que trobarà fent clic en el següent enllaç:

Demanar pressupost