• Identificació del lloc web: https://joysat.eu.com
  • Responsable del lloc web: Joy de Sol·lucions Telescòpiques
  • Direcció: Carrer Narcís Monturiol, 14, 08243 Manresa, Barcelona
  • Email de Contacte: joysat@joysat.eu
  • Dades Fiscals: B65256224
  • 1. Consideracions Prèvies Les presents condicions legals regulen l'ús legal permès d'aquesta pàgina web, el responsable legal Joy de Sol.ucions telescòpiques (a partir d'ara JOYSAT). Aquestes condicions generals regulen l'accés i utilització que el titular del web posa gratuïtament a disposició dels usuaris L'accés a la mateixa implica la seva acceptació sense reserves. El mer ús del web, així com sol·licitar informació suposa l'acceptació plena de les presents condicions.
  • 2. Ús de la pàgina web L'Usuari s'obliga a utilitzar la web, els Serveis i els Continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a no: suprimir, eludir o manipular el "copyright" i altres dades identificatives dels drets dels seus titulars incorporats als Continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, o qualsevol mecanisme d'informació que poguessin contenir els Continguts.
  • 3. Propietat intelectual i industrial Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquesta web són propietat de JOYSAT o disposa en el seu cas, del dret d'ús i explotació dels mateixos, i en tal sentit s'erigeixen com a obres protegides per la legislació de propietat intel·lectual i industrial vigents. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibit excepte previ i exprés consentiment del titular. Això no obstant, els usuaris podran portar a terme la reproducció o emmagatzematge dels continguts del web per al seu exclusiu ús personal, quedant expressa i terminantment prohibida la reproducció d'elements o continguts d'aquest web, realitzats amb ànim de lucre o fins comercials.
  • 4. Responsabilitat per enllaços L'empresa responsable de la pàgina web, declina qualsevol responsabilitat pels serveis i / o informació que es presti en altres pàgines enllaçades amb aquesta web. JOYSAT no controla ni exerceix cap tipus de supervisió quan inclou l’'enllaç a les mateixes, No obstant això, la utilització d'enllaços a altres pàgines no suposa de cap manera responsabilització ni apropiació del contingut de les mateixes, sense que es pugui entendre que es produeix cap tasca de supervisió ni aprovació dels canvis o informacions que es realitzin en elles. Aconsellem als visitants de les mateixes actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s’exposin en aquestes webs.
  • 5. Exclusió de responsabilitat. JOYSAT no es fa responsable de l'ús del contingut o la informació generada o publicada per tercers. Així mateix no es fa responsable de les pèrdues o perjudicis que pugui ocasionar a l'usuari o visitant una eventual caiguda del servei, així com tampoc serà responsable de problemes sorgits per la manca d'interactivitat entre els usuaris o visitants en aquestes situacions.
  • 6. Legislació Aplicable i Jurisdicció Aquesta pàgina web es troba sotmesa a la legislació espanyola i en cas de litigi o controvèrsia sorgida l'ús d’aquesta pàgina web, ambdues parts se sotmeten a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat de Barcelona.